Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De duurzame WODEN Ronja sneakers zijn gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en gerecycled textiel. De sneakers hebben een sportief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en visleren details op de hiel. De binnenzool van zacht PU-schuim biedt een lichtgewicht en schokabsorberende ervaring. Daarnaast beschikt de sneaker over een WODEN luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring. De sneakers hebben een kurkzool en een gegoten EVA-zool.
Hey daar!
Ben jij op zoek naar een paar sneakers waarmee jij jouw unieke stijl kunt laten stralen en je kunt onderscheiden van de massa? Dan zijn de Ronja sneakers van Woden absoluut perfect voor jou! Deze sneakers zijn ontworpen door getalenteerde mensen bij Woden, een Scandinavisch sneakermerk dat bekend staat om kwaliteit en design. Ze zijn een absolute must-have voor elke stijlbewuste vrouw.
De Ronja sneakers hebben een opvallende ice blue kleur die een frisse touch geeft aan elke outfit en ervoor zorgt dat je absoluut opvalt in de menigte. Door de lage schachthoogte zijn deze sneakers zowel casual als chic, waardoor ze perfect passen bij elke gelegenheid. De sneakers zijn gemaakt van duurzame materialen zoals textiel en leer, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan.
De zachte voering van textiel verwent je voeten de hele dag door, terwijl de rubberen zool uitstekende grip biedt voor elk avontuur dat je tegemoet gaat. Woden hecht veel waarde aan duurzaamheid en een groene voetafdruk, en dat zie je terug in de materialen en het vakmanschap van de Ronja sneakers.
Met Woden maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een statement over wie jij bent: iemand die stijl, comfort en duurzaamheid waardeert. Laat jouw unieke stijl stralen met de Ronja sneakers van Woden en zet vandaag nog de stap naar een stijlvoller leven!
Woden staat voor Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Laat Woden en de Ronja sneakers jouw stijl naar een hoger niveau tillen en maak een statement waar je trots op kunt zijn. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van Woden sneakers.
Met Woden draag jij bij aan een groenere wereld terwijl je er fashionabel bij loopt. Maak een statement en bestel nu je Ronja sneakers van Woden voor een unieke stijlervaring die past bij jouw waarden en persoonlijkheid. Laat jouw stijl spreken en loop met trots in jouw nieuwe favoriete sneakers!
Woden - een groene voetafdruk
Woden is meer dan alleen een merk, het is een filosofie van duurzaamheid en stijl. Bestel nu en ervaar het Scandinavische design, de natuurlijke kwaliteitsmaterialen en de geweldige prijs-kwaliteitverhouding waar Woden voor staat! Laat jouw stijl spreken met Woden.