Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De WODEN Ronja sneaker is een innovatief en duurzaam ontwerp met coole kleurblokdetails. Gemaakt van leer en textiel, met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van LWG-gecertificeerde productie om duurzaamheid te waarborgen. De sneakers hebben een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. Daarnaast beschikt de Ronja sneaker over een kurkzool en een luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring gedurende de dag. Kenmerken zoals gerecycled textiel en een gegoten EVA-zool dragen bij aan de duurzaamheid van het product.
Stap in de schijnwerpers met de Ronja sneakers van Woden! Deze unieke combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid is speciaal ontworpen voor jou, de moderne vrouw die wil stralen en zich de hele dag comfortabel wil voelen.
De prachtige roze en Light Lilac Multi kleuren geven deze sneakers een trendy en moderne uitstraling. De lage schachthoogte zorgt voor een ademend gevoel en een moeiteloze look.
Dankzij het lichtgewicht textiel en leer voelen de sneakers heerlijk zacht en comfortabel aan. De rubberen zool biedt ultiem comfort, zodat jij vermoeidheidsvrij de dag door kunt komen.
Woden, bekend om zijn focus op design, kwaliteit en eerlijke prijzen, heeft met de Ronja sneakers alles uit de kast gehaald voor een perfecte mix van stijl en comfort. Een modebewuste én bewuste keuze voor mens en milieu.
Maak een stijlstatement, laat een groene voetafdruk achter en loop vol zelfvertrouwen met de Ronja sneakers. Woden staat voor stijl, comfort en duurzaamheid. #WalkWithWoden
- Unieke combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid
- Lichtgewicht en ademend dankzij materiaal van textiel en leer
- Trendy lage schachthoogte voor een moderne look
- Rubberen zool voor ultiem comfort de hele dag door
- Scandinavisch design met oog voor mens en milieu
Dompel jezelf onder in stijl, comfort en duurzaamheid - kies voor de Ronja sneakers van Woden en Walk with Confidence, Walk with Woden! #WalkWithWoden
Woden - Een Groene Voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Fashion, functionaliteit en anatomie komen samen in elk paar sneakers, speciaal ontworpen voor jouw urban levensstijl.
Carsten Holm, schoenexpert en oprichter van Woden, heeft de natuur, Scandinavische ontwerpwaarden en hoge kwaliteit samengebracht voor jouw perfecte sneaker. Kies voor stijl, kies voor comfort, kies voor duurzaamheid - kies voor Woden. #WalkWithWoden
Format: Paragrafen
Woorden: 251