Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Beige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is een duurzame sneaker voor dames. Het innovatieve ontwerp bevat kleurrijke details en is gemaakt van leer en textiel, met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van LWG-gecertificeerde productie en de sneakers zijn voorzien van een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. De sneakers hebben ook een ademend WODEN luchtstroomvoetbed en een kurkzool voor een comfortabele loopervaring. Kenmerken zijn onder andere gerecycled textiel en een EVA-zool.
Hey sneakerlover!
Doe jezelf een plezier met de prachtige Ronja van Mulder Schoenen en het merk Woden. Deze trendy sneaker in de kleur ivory multi is een absolute eyecatcher die jou laat stralen met elke stap die je zet. Met haar lage schachthoogte is de Ronja superlicht en luchtig, waardoor ze perfect is voor lange wandelingen in de stad of een dagje winkelen. De zachte textielen voering en rubberen zool zorgen voor de perfecte grip op elke ondergrond.
De Ronja is gemaakt van een mix van textiel en leer aan de buitenkant, waardoor ze de ideale combinatie van stijl en duurzaamheid biedt. Woden heeft met oog voor mode, functionaliteit en anatomie deze sneaker ontworpen. Het Scandinavische sneakermerk gelooft in producten en mensen, en onze sneakers worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen.
Woden staat bekend om zijn focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze sneakers zijn perfect voor de urban levensstijl van deze tijd en zijn ontworpen tot in elk detail. Maak vandaag nog een statement met de Ronja van Woden en laat de wereld zien wie je bent!
Upgrade jouw sneakercollectie met de Ronja van Woden en voel je zelfverzekerd. Klik op die "Koop nu" knop en maak de eerste stap naar een geweldige sneakerervaring. Onderscheid jezelf met een unieke en comfortabele sneaker die je outfit compleet zal maken. Laat je voeten spreken met de Ronja van Woden aan je zijde en straal uit wie je werkelijk bent.
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een groen merk dat gelooft in producten en mensen. Opgericht door schoenexpert Carsten Holm, brengt Woden Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding samen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van ons DNA, waardoor onze sneakers perfect zijn voor de urban levensstijl van vandaag.
Kies voor kwaliteit, kies voor stijl – kies voor Woden. Laat jezelf stralen met de Ronja en maak een statement waar je ook gaat! Bestel nu en stap vol vertrouwen de wereld in met de Ronja van Woden aan je voeten. Het is jouw moment om te schitteren met deze unieke sneaker. Veel winkelplezier!